werken bij brightin

Brightin zoekt ondernemende en vakkundige ontwerpers en ontwikkelaars om samen de wereld net een beetje mooier mee te maken.

Continu uitdagend

Samen ontwerpen, ontwikkelen, testen en beheren we web- en mobiele applicaties waar wij én onze klanten trots op zijn. Dat is belangrijk, want de software die we iedere dag gebruiken mag best een beetje mooier zijn. Leuker, zelfs.

Dat lukt alleen als we het samen doen. We hebben geen vaste functies voor projectmanagers, architecten of analisten; maar we zijn allemaal gedreven en ervaren vakmensen. We hebben verschillende achtergronden, maar we delen één ding: we willen mensen blij maken met mooie software. Dat betekent continu uitdagen: onszelf, elkaar, én onze klanten.

Waarom werken bij Brightin?

Voor mensen — we zorgen voor onze klanten én onszelf. We zijn niet alleen vaklui, maar ook ouders, sporters, schrijvers en muzikanten. Met flexibiliteit, een ontspannen sfeer en professioneel advies ondersteunen we je als méér dan alleen een werknemer.

Ontwikkeling — in een zelf-sturend team kun je rollen zoeken (of maken) die bij jouw kracht passen, waardoor je kunt blijven afwisselen en leren. En met coaching en training stellen we je ook in staat om je in zo'n team te ontplooien.

Kwaliteit — we maken de goede software, goed. Daarom werken we met de beste apparatuur, op goede werkplekken in een Lean/Kanban-proces. We zijn allemaal verantwoordelijk voor en trots op wat we samen neerzetten.

Vooruitstrevend — we experimenteren graag met nieuwe technieken. Dat doen we in side projects, hack nights — en, als het past — in klantprojecten. We werken vooral met Ruby/Rails, Javascript, React en Redux, Clojure, Elixir en Elm.

Vacatures

Brightin groeit. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen. Staat jouw favoriete rol er niet tussen? Titels betekenen voor ons niet zo veel, dus neem contact met ons op en vertel ons waarom jij denkt dat je bij Brightin past.


Visual UX designer • full-time • Utrecht, NL

Verbaas onze klanten met inspirerende oplossingen waar hun eindgebruikers blij van worden. Schakel tussen kleine verbeteringen doorvoeren en design sprints leiden. Til het hele team naar een hoger niveau en draag in de software community uit wat wij maken.

Bekijk vacature

Front-end developer • full-time • Utrecht, NL

Help onze klanten meer te bereiken met software waar hun eindgebruikers blij van worden. Ontwerp, bouw en onderhoud web en mobiele apps van hoge kwaliteit met moderne technologie.

Bekijk vacature

Back-end developer • full-time • Utrecht, NL

Help onze klanten meer te bereiken met software waar hun eindgebruikers blij van worden. Ontwerp, bouw en onderhoud web en mobiele apps van hoge kwaliteit met moderne technologie.

Bekijk vacature

Wat anderen zeiden over Brightin

Daniel Daniel Zwijnenburg

Een fijne partij om mee samen te werken. Overdaad aan kennis en oog voor detail maken Brightin een interessante speler. Ze weten diverse projecten aan te bieden, waardoor het altijd prikkelend en uitdagend is.

Max @mxgrn

Just wanted to express my joy of working with @BrightinHQ's team. Great atmosphere (even if I'm remote on Slack) and lots of TIL.

Stijn Stijn Meurkens

Kwaliteit, leuke collega's, prettige omgeving. Ik heb bij @BrightinHQ jarenlang met plezier gewerkt en veel geleerd.

Aan de Utrechtse gracht

Ons kantoor zit aan de rand van het centrum van Utrecht. Het is goed bereikbaar en heeft een fantastisch uitzicht. Ideaal om 's middags een wandeling te maken door het park of langs het water, of om het centrum in te lopen om een broodje te halen.

Meer weten?

Mail ons op jobs@brightin.nl of bel 030 22 700 22 om eens kennis te maken. Of kijk op brightin.nl als je meer wil weten over wie zijn en wat we doen.